Start2Camp

Campings Tarragona: Mediterraans in zijn puurste vorm!

Campings Tarragona: Mediterraans in zijn puurste vorm!
839 0

Vakantie is uitgevonden om even alles te vergeten en de dagelijkse routine te doorbreken. Als je gaat kamperen kun je ontspannen en afstand nemen van de stress van het gewone leven. Wie daar een perfecte bestemming voor zoekt, is van harte welkom in Catalonië.

Kamperen is een echte familie-ervaring die je direct in contact brengt met de natuur. Ook de jongste uit het gezin zullen zich perfect vermaken. Lekker rennen, fietsen, de natuur ontdekken, grote avonturen beleven met andere kinderen en meedoen aan het animatieprogramma en andere activiteiten. En dat allemaal in de veilige omgeving op en rond de camping. Ongemerkt leren kinderen van alles en nieuwe vriendjes maken is natuurlijk het allerleukst.

Campings in een prachtige omgeving

Op de 56 locaties van Campings Tarragona geniet je van de omgeving van de Costa Dorada en het gebied van de Ebro. Het zonnige klimaat en het warme zeewater maken je verblijf tot een vijfsterrenvakantie. De mediterrane, goudkleurige stranden hebben bijna allemaal een Blauwe Vlag-certificering. Dat is een internationale milieuonderscheiding die stranden krijgen als ze veilig en schoon zijn. Ideaal voor kinderen en natuurlijk een geruststellend idee voor ouders.

Dit gebied beschikt ook een enorm rijk cultureel erfgoed en een unieke omgeving, met bijvoorbeeld het historische Tarraco Romana, de Ebro-delta, de Cisterciënzer Route, het Ports natuurpark en de Prades Bergen. Naast al die natuurpracht kent de regio ook een grote variëteit in gastronomie en diverse kwaliteitswijnen.

Waterpret en comfort

De afgelopen jaren zijn onze meeste campings omgetoverd tot resorts met waterparken en activiteiten voor jong en oud. Maar ook de accommodaties op de campings zijn vernieuwd, waardoor het comfort te vergelijken is met een overnachting in een mooi hotel. Ga je graag extra luxe kamperen? Dan kun je ook kiezen voor een unieke glampingervaring.

portaventura

Avontuurlijk uitstapje

Dicht bij alle campings van Tarragona ligt het leukste attractiepark van de Costa Dorada: PortAventura. Met maar liefst zes verschillende themagebieden -zoals cowboys uit Far West of de jungle van Polynesia met bijbehorende attracties- is een bezoek aan dit park een belevenis voor de hele familie.

Mis de gelegenheid niet om deze zomer te genieten van een unieke kampeervakantie in Spanje, aan de kust of in de bergen. Bezoek Campingstarragona.es en vind daar je ideale camping uit meer dan vijftig mogelijkheden!

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!