Start2Camp

Dag 14 | Tour des Amis: een mooie zomer

Dag 14 | Tour des Amis: een mooie zomer
1259 0

Het is alweer voorbij, die mooie zomer. De Tour des Amis is afgelopen. De kampeervakantie van de vriendengroep zit er op. Dag La Douce France. Hallo Nederland. Zijn de jongens echte kampeerliefhebbers geworden? En wat hebben ze met de videocamera’s opgenomen? Binnenkort zien jullie de aftermovie! Wil je nu alvast het avontuur nalezen? Dat kan hier.

“Onze laatste dag van de kampeervakantie, van onze tour, onze roadtrip. Dus geen wekker en lekker niets. Behalve dan dat Bart en Ries (weer) een ontbijtje hadden gehaald en we daarna richting het zwembad en de bar gingen. Joep, Thom, Luc en Marvin zijn nauwelijks van hun krent afgekomen, maar Wouter, Frank, Bart en Ries daagden elkaar uit voor een ouderwets potje tafeltennis. Het werd uiteindelijk een spannend toernooi van Olympische proporties met Wouter als kampioen. Dat gaan we nog lang horen. Rond 4 uur kwam ook de rest uit het zwembad om een biertje te drinken en een potje te spelen.

Entertainment!

Tot half 8 zaten we in de zon en daarna namen we plaats in het restaurant. De vreugde was groot toen we erachter kwamen dat er twee zangers optraden en er de mogelijkheid was om karaoke te doen! Wouter en Frank voelden zich geroepen om het publiek later op de avond te vermaken met hun geweldige zangkwaliteiten. Dat deden ze niet één keer, nee, verschillende acts werden uitgevoerd. Daardoor lagen we pas om 02.00 uur in de tent.

Dat was niet echt de bedoeling; we hadden juist afgesproken om vroeg het bed in te duiken. Want de volgende dag zouden we in één ruk naar huis rijden. Maar impulsiviteit tijdens een kampeervakantie zorgt voor de leukste momenten. We hebben ons kostelijk vermaakt.

Naar huis

De wekkertjes gingen echter wel gewoon om 07.00 uur en om 08.00 zaten we in de bus richting Nederland. Een rit van 1100 kilometer. Tijd genoeg om voorzichtig wat conclusies te trekken. We zijn er achter gekomen dat kamperen je veel meer vrijheid geeft dan een verblijf in een hotel. Je leeft lekker de hele dag buiten. En vanaf de juiste campings kun je prima van het nachtleven proeven. Als je dat zou willen. Wij hebben genoten. Maar er volgt nog wat; binnenkort verschijnt onze aftermovie!”

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!