Start2Camp

De 10 leukste opblaasbare zwembadartikelen

De 10 leukste opblaasbare zwembadartikelen
1906 0

Checklist afgevinkt en klaar om te gaan kamperen? Niet voordat je een van deze leuke zwembadgadgets hebt ingepakt! Met deze coole opblaasbare zwembadartikelen kom je de warme dagen wel door.

opblaasartikelen-f02

 1. Sprankel met sprinkles
  Met deze lekkere donut hoef je niet bang te zijn dat je thuiskomt met extra vakantiekilootjes! Drijf gezellig rond op dit vrolijke baksel in de zee of in het zwembad. Je kan voor € 24,95 kiezen tussen aardbei of chocolade.
 1. Let it float
  Kleintjes kunnen zorgeloos spetteren in dit leuke zwembadje dat is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen. Een poging wagen in het diepe? Bij dit Frozen-zwempakket krijg je ook een band, zwembandjes en een opblaasbare bal! Wehkamp, € 24,95.
 1. Flamingo
  Zoek je een rustig zwembadmaatje om mee te relaxen? Deze zwijgzame roze vogel is groot genoeg om lekker op te loungen. Ultragadgets, € 39,95.

opblaasartikelen-f03

 1. Let’s play darts!
  Een leuke variant op het spel met de pijltjes; een opblaasbaar dartbord met klittenbandballen! Een gezellig spel om met nieuwe campingvrienden te doen en geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. ToysGarden, € 19,99.
 1. Een gezonde keuze
  Een watermeloen bestaat voornamelijk uit water. Niet zo gek dus, dat er een opblaasvariant voor in het zwembad bestaat. FonQ, € 21,95.
 1. Sprookjesachtige eenhoorn
  Jouw kampeerervaring krijgt een gouden randje met deze betoverende eenhoorn. Met dit magische paard ben je hét middelpunt van het campingzwembad. Lesara, € 39,99.

opblaasartikelen-f04

 1. Voor de nieuwe Max Verstappen
  Echte racemonstertjes stappen graag in dit stoere Carsluchtbed. Hij blijft goed liggen op het water en heeft een handgreep, zodat kinderen vanaf 3 jaar veilig door het zwembad kunnen cruisen. ToysGarden, € 9,95.
 1. Zwaanzinnig
  Drijf als een echte prins(es) iedereen voorbij op deze sierlijke zwaan. Je hoeft alleen nog even te oefenen met zwaaien. FonQ, € 39,95.
 1. Ice, ice baby!
  Deze klassieker smelt niet bij hoge temperaturen, dus je kan ongestoord ronddobberen. En als de temperatuur oploopt, dan koop je er gewoon een echte bij! FonQ, € 39,95.
 1. Bouw je eigen pizza
  Neem je een klein stukje of de hele pizza? Deze individuele pizzapunten kan je koppelen, zodat je een heel groot pizzaluchtbed krijgt waar je met zijn allen op kan loungen. Superleuk als je met je vrienden of het hele gezin gaat kamperen! ACSI Webshop, € 17,50.
Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!