Start2Camp

Advertorial | Kleine paradijsjes: de natuurcampings van Huttopia

Advertorial | Kleine paradijsjes: de natuurcampings van Huttopia
259 0

In de bergen, aan zee of op het platteland … De campings van Huttopia liggen op de mooiste plekken in Frankrijk. Plekken waar je als kampeerder van droomt. De natuur is altijd dichtbij en op een steenworp afstand vind je van die echte, authentieke Franse dorpjes. Het zijn de ideale campings voor avonturiers en natuurliefhebbers. Ze hebben alles in huis voor een heerlijke vakantie.    

Waterpret in alle vormen

Zwembaden, rivieren, meren, de Atlantische oceaan … Zwemmen hoort bij kamperen. De zwembaden op campings van Huttopia zijn er voor het hele gezin en zijn mooi aangelegd met oog voor de omgeving. Ga je liever de natuur in? Ook daar is volop waterpret te vinden. Een bootje huren, kanovaren of een middagje vissen. Het kan allemaal!

Camping Huttopia Wattwiller

Momenten delen

Kamperen is hét moment om samen te zijn. Huttopia heeft acht natuurcampings waar je tijd voor elkaar hebt op een knusse, groene plek. Welke camping je ook kiest, op elke Huttopia-camping ervaar je een andere vakantie. Een ervaring die je niet snel vergeet.

Beauville

Laat je verrassen door de mogelijkheden. Huur een elektrische fiets om de omgeving te verkennen, ga uit je dak bij een concert, leer met een boog te schieten of bouw met de kinderen een hut. Dan kom je thuis met de allermooiste vakantieherinneringen!

Camping Huttopa Landes Sud

Anders kamperen

Slapen in een glampingaccommodatie? Een vakantie met vrienden of met familie? Dat kan ook bij Huttopia. Ga voor wat meer comfort: een volledig ingerichte huuraccommodatie is de ideale oplossing. Denk bijvoorbeeld aan luxe lodgetenten, pipowagens of houten chalets. Zo geniet je van het gevoel van vrijheid, slaap je in een lekker bed en hoor je toch het geruis van de bomen om je heen.

Met deze bijzondere accommodaties onderscheidt Huttopia zich van andere campings. Ze zijn namelijk helemaal in overeenstemming met de authentieke plek waar je je bevindt. De materialen zijn met zorg uitgekozen en passen daardoor perfect bij de natuurlijke omgeving.

Gezellige terrasjes op Huttopia-campings

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!