Start2Camp

Special: Probeer de Aquadis Loisirs-natuurcampings uit!

Special: Probeer de Aquadis Loisirs-natuurcampings uit!
948 0

Op de mooiste plekken van Frankrijk, midden in de natuur, liggen de zestien campings van Aquadis Loisirs. Er zit voor elke kampeerder wel een passende camping tussen. Kies bijvoorbeeld voor een camping aan het strand of juist te midden van de rustieke binnenlanden, er zijn mogelijkheden genoeg! Alle Aquadis Loisirs campings hebben wel wat bijzonders, daarom zetten we de voordelen voor je op een rijtje:

Helemaal weg en heerlijk genieten

De meeste campings zijn gelegen aan een meer of rivier in een rustige omgeving en in een prachtige, nog ongerepte natuur, zoals bijvoorbeeld Camping de Châlons-en-Champagne en Camping de Nevers. Laat al je dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn, adem de zuivere buitenlucht in en doe nieuwe energie op. Bij Aquadis Loisirs is er keuze genoeg!

Niet alleen liggen de campings nabij riviertjes en midden in de natuur, Aquadis Loisirs biedt ook de mogelijkheden om te kamperen vlak bij de stad. Kampeer bijvoorbeeld op Camping de Bouthezard, een camping gelegen in het hart van het stadje Puy-en-Velay. Deze stad is om meerdere redenen het bezoeken waard. Zo staat het bijvoorbeeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat én het ligt op de bedevaartroute naar Santiago de Compostella.

Unieke belevenissen

Aquadis Loisirs biedt op alle campings of in de directe omgeving talrijke recreatiemogelijkheden en activiteiten in de open lucht. Er zijn activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Denk aan wandeltochten, geocaching (speurtochten met een gps-ontvanger), fietstochten, mountainbiken. Ook wateractiviteiten als vissen, waterskiën, zeilen, funtubing, kanoën en kajakken zijn mogelijk, Of ontdek de omgeving vanaf de rug van een paard.

Gezelligheid en geborgenheid

Campings van Aquadis Loisirs zijn klein van formaat en de gasten staan er altijd voorop. Het campingteam zal alles doen om aan je wensen te voldoen en je te helpen bij het kiezen van uitstapjes en activiteiten. Bovendien heerst er op campings van Aquadis Loisirs altijd een gezellige familiesfeer!

Comfort en uitstekende service

De campings bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Zo is bijvoorbeeld televisie in de huuraccommodaties aanwezig. Verder is er vaak een recreatieruimte, kleine supermarkt, zwembad met snackbar en/of bar, gratis camperserviceplaats, verharde staanplaatsen en nog veel meer!

Bekijk alle campings van Aquadis Loisirs en hun aanbiedingen op de website.

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!