Start2Camp

Zo geniet je langer van je zomervakantie

Zo geniet je langer van je zomervakantie
339 0

Na zo’n heerlijke vakantie vol zon, vrijheid, mooie stadjes en lekker eten is het altijd weer even schakelen als de alledaagse sleur terugkeert. Weer aan het werk, de dagen worden korter en ineens lijkt die zomervakantie maanden geleden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Met deze tips houd je dat vakantiegevoel nog nét wat langer vast. 

Ga naar buiten!

Weet je nog, die lange dagen buiten? De zon op je huid, buiten eten, een wandeling door de natuur? Waarom zou je daar thuis geen tijd voor vrijmaken? Vooral nu het nog lekker nazomerweer is, is buiten zijn helemaal zo’n slecht plan nog niet. Dus trek je niks aan van die korter wordende dagen, maar ga naar buiten. Je zult zien dat dat vakantiegevoel zo weer terug is.

Herfst

Muziek

Heb jij ook altijd een favoriet liedje dat je tijdens je vakantie graag hoort? En draai je dat dan het liefst de hele dag door? Waarom zou je daar thuis mee stoppen? Zet je vakantie-Spotifyplaylist op en geniet nog even na van die heerlijke zomervakantie.

Foto’s, foto’s, foto’s

Heb je tijdens je vakantie al die mooie momenten vastgelegd? Met het gezin op het strand, het eerste zandkasteel van je kind, of dat lekkere etentje in een nabijgelegen stadje? Grote kans dat die foto’s nu op je computer staan te ‘verstoffen’. Zonde! Uitzoeken en afdrukken is een veel beter idee. Dat kan natuurlijk op gewoon fotopapier, maar op canvas is ook een optie! Misschien kun je wel een mooie foto boven je bank hangen in de woonkamer. Of in de keuken, als je dat lekkere vakantiegerecht staat te bereiden. Op zoek naar een andere wanddecoratie? Dan zijn ook deze wereldkaarten voor aan de wand of foto op zeildoek misschien wat voor jou.

Zomervakantie

Boek een volgende vakantie

De beste remedie tegen vakantieheimwee is misschien wel het boeken van een nieuwe vakantie. Dan kan de voorpret weer van vooraf aan beginnen. Wil je bijvoorbeeld volgend jaar mei er weer even tussenuit? Of in het najaar nog lekker een weekje weg? Bekijk het complete aanbod op Suncamp.eu

Heb jij nog goede tips om dat vakantiegevoel wat langer vast te houden? Laat het ons weten; laat een reactie achter!

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Meld je aan!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!

Meld je aan!

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Gratis kamperen in een avontuurlijke tent of luxe SunLodge?

Meld je aan voor de Start2Camp Kampeertest!